Dagaanbiedingen



Midden in de bergen, op een zeer zonnige plek tussen Hopfgarten en Kelchsau staat Haus Fabian. De omgeving is prachtig, je staat midden in de natuur!
Er is een eigen ingang en op de eerste verdieping vindt u een hoogwaardig en comfortabel ingericht vakantieappartement op 80m², met vloerverwarming.
U beschikt over een ruime woonkeuken, vier slaapkamers en een moderne badkamer, evenals een balkon en een groot terras. Daarnaast is er naast het huis een enorme tuin met diverse zitjes.
Verschillende skigebieden zijn in een paar minuten met de auto te bereiken, ook het familieskigebied van Kelchsau is zeer dichtbij.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkeuken(TV, eettafel, radio, waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine), 2x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, stapelbed), slaapkamer(2-pers. slaapbank, TV, DVD-speler), badkamer(douche, wastafel), toilet(wastafel, wc))
draadloos muzieksysteem, terras, tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, BBQ, 2x parking, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 510,10
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Haus Fabian
Hopfgarten im Brixental
Meer informatie / boeken