Dagaanbiedingen



Dit stijlvol ingerichte penthouse is gelegen in Walchen, nabij het bekende Zell am See en Kaprun. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een sfeervolle woonkamer met eethoek en een volledig ingerichte open keuken. Vanaf het overdekte balkon geniet je van prachtige vergezichten en het Oostenrijkse zonnetje. Beneden in het gebouw is een sauna (te delen met andere gasten) aanwezig, die maximaal 1 uur per dag in overleg gebruikt kan worden. Er zijn 2 parkeerplaatsen voor auto’s en een fietsenberging voor eventueel gehuurde fietsen. De gemeenschappelijke wasmachine en droger kunnen tegen betaling gebruikt worden.
Op slechts 400 meter van de woning ligt een supermarkt waar je de dagelijkse boodschappen vindt. Maar heb je eens geen zin om zelf te koken? De dichtstbijzijnde restaurants vind je al op 300 meter van de woning.
Bij wintersporters is dit penthouse een geliefde verblijfsplaats. Op slechts 300 meter van de woning neem je de skibus naar het populaire skigebied Zell am See-Kaprun waar je heerlijk kan skiën, snowboarden en langlaufen. Echter langlaufen kun je ook al op 500 meter van de woning.
In de zomer is het ook heerlijk om hier te zijn. In de omgeving maak je kilometerslange wandelingen en fietstochten door de ongerepte natuur. Op slechts 9,5 km ligt de Zellersee, een meer waar je heerlijk kan zwemmen en een ligweide waar je kan zonnen terwijl je geniet van de omliggende bergwereld.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Op de 1e etage: (hal, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, spelcomputer, balkon), open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), 2x slaapkamer(2-pers. bed), 2x badkamer(douche, wastafel, wc))
Kelder: (sanitaire ruimte(wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling)), sauna(gedeeld met andere gasten), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers))
verwarming(vloerverwarming), fietsenberging, 2x parking, lift Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 168, Beddengoed: EUR 16,80 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,05/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 483,20
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Tauern Suite 8
Walchen
Meer informatie / boeken