Dagaanbiedingen



In het groene hart van de Var, op 1,2 km van het dorpje Saint-Antonin-du-Var, ligt dit gelijkvloerse en comfortabel ingerichte vakantiehuis. Het vakantiehuis is rustig gelegen op een groot privédomein van ca.1,5 ha. Je komt binnen via een elektrisch afsluitbare poort, vervolgens een lange oprijlaan die je leidt naar het vakantiehuis. Voor het huis liggen 2 overdekte terrassen. Het 2de terras grenst tevens aan de zomerkeuken waar de BBQ staat. Voor de kookliefhebbers is dit huis een pareltje, gezien de schuifpui van de keuken in zijn geheel open kan waardoor je niets hoeft te missen wat er op het terras gaande is. Voor de kinderen is er veel speelruimte en een jeu-de-boulesbaan. Om dit vakantiegevoel nog eens te vergroten neem je regelmatig een duik in het recent gebouwde prachtige overloop zwembad met plage gedeelte en ligbedden.
Binnen 5 minuten bereik je het centrum van Saint-Antonin-du-Var met onder andere een bakker en een kruidenier. Op 9 kilometer afstand vind je het charmante dorp Lorgues met zijn vele terrassen en restaurants en de wekelijkse Provençaalse markt.
De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten; langs oude dorpjes als Le Thoronet (klooster), Sillans-la-Cascade (waterval) en Carcès (vismeer), allen binnen een afstand van 15 km. Eveneens bezienswaardig in de omgeving is het stadje Salernes (13 km), bekend om het aardewerk en de karakteristieke rode tegeltjes die de vele oude huizen sieren. Voor bijzonder natuurschoon ga je naar het Provençaalse Cotignac (16 km), waar je prachtig kunt wandelen langs valleien, rotskammen, bossen en ravijnen.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (open keuken(bar, waterkoker, broodrooster, fornuis(5 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat(pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(Amerikaans)), woon/eetkamer(TV(flatscreen, internationale zender(s)), eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel), badkamer(bad met douche, wastafel, wc), toilet, wasruimte(wasdroger, wasmachine))
buitenkeuken(koel-/vriescombinatie), carport, campingbedje, airconditioning, 2x terras(privé, overdekt), tuin(privé, verlicht, omheind, 1,5 hm2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, buiten, omheind, 7 x 4 m., geopend van Mei t/m Sep), jeu de boules baan, lounge set Eindschoonmaak: Inclusief, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 0,68/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.241,06
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Les Dourets
Saint-Antonin-du-Var
Meer informatie / boeken