Dagaanbiedingen



In de gezellige badplaats de Haan ligt in een rustige villawijk dit prachtige authentieke vakantiehuis. Er is een fijne omheinde tuin met loungehoek, ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren. De villa is comfortabel en luxe ingericht en beschikt zelfs over een infrarood sauna.
Zowel op cultureel, actief en bourgondisch vlak zit je goed in deze regio!
Maak een prachtige wandeling door de Duinbossen tussen de Haan en Wenduine en kom oog in oog te staan met grazende Galloway koeien. Maak een heerlijke strandwandeling, of ga fietsen langs de kust Maar ook het achterland heeft op sportief gebied genoeg te bieden.
Er zijn veel kunstwerken te bewonderen in de regio. Statige molens bepalen het straatbeeld van de Haan. Ja kan hier zelfs een heuse virtual reality presentatie bijwonen over het verhaal van de Molenaar in de Huvertmolen bij het Molenaarshuys in Wenduine.
Een heerlijke streekbiertje proeven in een typisch Vlaams praatcafe, of tropische cocktails drinken op een zonnig terras. Dat is genieten op z'n Vlaams. Sfeervolle restaurants en gezellige bistro's doen je samen met de heerlijke gerechten op smaakvolle wijze de zee ontdekken.
En na een zomerse dag gezellig op de fiets terug naar het heerlijke vakantiehuis om daar af te sluiten met een lekker koffietje en een Belgische Praline.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
In de week voorafgaand aan je aankomst krijg je een email met informatie betreffende de elektronische sleutel
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc, 4x fietsenberging), open keuken(kookplaat(inductie), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, digital, smart TV), eettafel, sfeerhaard, zithoek, radio), bijkeuken(wasdroger, infraroodsauna, wasmachine, strijkplank, strijkijzer))
Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed), 2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger), campingbedje)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed))
binnenplaats(omheind), terras, tuinmeubilair, BBQ, 2x parking, fietsen beschikbaar, terrasheater, kinderstoel, lounge set Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 120, Huisdieren: Max. 1; EUR 25/verblijf, Beddengoed: EUR 19,50 p.p./verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 565,50
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Jacamar - De Haan
De Haan
Meer informatie / boeken