Vlakbij het centrum van Middelkerke ligt dit knusse vakantiehuis. Het huis is zeer comfortabel ingericht en en is van alle gemakken voorzien. Het centrum van Middelkerke ligt op 500 meter afstand en hier liggen allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes. Het mooie strand is in ongeveer 5 minuutjes met de auto te bereiken en zeker de moeite waard om te bezoeken. In de maanden juli en augustus kun je al slenterend over de Zeedijk de avondmarkt bezoeken.
Verschillende leuke musea om te bezoeken zijn het Abdijmuseum ten Duinen, Het Museum aan de Ijzer en het Paul Delvaux museum.
Zijn de kids er ook bij? Breng dan zeker eens een bezoek aan Plopsaland de Panne of aan Sea Life in Blankenberge. Ze zullen hun ogen uitkijken! Ook met slecht weer zijn er tal van activiteiten mogelijk.
Voor de actievelingen zijn er zeer veel mogelijkheden. Fietsen en wandelen door het achterland of langs het strand. Paardrijden, Fitnessen op de Zeedijk, kajakken en suppen in de polders, padellen, petanque of met mooi weer sporten op het strand. En wat dacht je van een middagje mini golf met de kids? Je zult hier tijd te kort komen!
Ga heerlijke streekbiertjes proeven in een van de vele gezellige cafeetjes of restaurantjes en laat je verwennen door al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Er zijn genoeg culinaire hotspots te vinden.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
In de week voorafgaand aan je aankomst krijg je een email met informatie betreffende de elektronische sleutel
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(kookplaat, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(digital), eettafel), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), veranda, berging(wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), doorloop slaapkamer(2-pers. bed), doorloop slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), badkamer(ligbad, wastafel, wc))
campingbedje, terras(12 m2), tuin(omheind), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, 2x parking, parasol, fietsen beschikbaar Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 120, Huisdieren: Max. 2; EUR 25/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 19,50 p.p./verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 353,00
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

De Lange Dreve
Middelkerke
Meer informatie / boeken