Dagaanbiedingen



Dit prachtige vakantiehuis ligt landelijk, buiten de dorpskern van Odiliapeel. Waar je hier ook uit het raam kijkt, je ziet landerijen, schapen en bomen. In deze ontspannen omgeving kom je zeker tot rust in dit zeer sfeervol ingerichte vakantiehuis.
Deze accommodatie is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo is er een comfortabele woonkamer met gashaard die direct voor sfeer zorgt. In de tuin staat het spa bad al klaar en in het souterrain vind je een sauna en luxe badkamer. Ook aan de kinderen is gedacht. Kinderstoelen en een kinderbed zijn aanwezig. Voor de veiligheid zijn er ook traphekjes geïnstalleerd. En in de volledig omheinde tuin staat een grote trampoline klaar. Aan alles is gedacht om een fijn verblijf te hebben met een gezelschap tot 12 personen. Bijvoorbeeld de goed uitgeruste keuken heeft maar liefst twee koelkasten zodat er voldoende plek is voor boodschappen. De zes slaapkamers hebben alle een wastafel, en comfortabele boxspring-bedden. Er is nog een tweede badkamer en ook zaken als wasmachine, vriezer, vaatwasser en ligbad zijn aanwezig. Bij de accommodatie is volop plek voor meerdere auto’s. En bij mooi weer kun je gezamenlijk ontbijten of dineren onder de overkapping op het terras. Wat wil je nog meer!
We kunnen ons voorstellen dat je niet meer weg wil als je hier in alle luxe verblijft. De omgeving is echter zeker de moeite waard om te verkennen. De landelijke omgeving is zeer geschikt voor wandel- en fietstochten. Natuurgebied de Maashorst is een prachtig natuurgebied met goed aangegeven wandel- en fietspaden. Er is een kabouterpad voor kinderen en een mountainbike trail voor sportievelingen. Met kinderen is het Billy Bird Park Hemelrijk een échte aanrader. In het nabijgelegen Odiliapeel kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. In Uden vind je een ruime keuze aan winkels en restaurants. Ben je een liefhebber van steden? Bezoek dan zeker ook de binnenstad van ’s Hertogenbosch.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22:00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), keuken(waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, 2x koelkast, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, gashaard))
Souterrain: (gang, 4x slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(3x 1-pers. bed, wastafel), badkamer(douche, wc), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc), vriezer, sauna)
spa bad, terras, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline, kinderbed, 2x kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 0,85/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 415,00
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Weidezicht
Odiliapeel
Meer informatie / boeken