Dagaanbiedingen



Wat dit penthouse absoluut bijzonder maakt is het fantastische, vrije uitzicht over het Uitgeestermeer. Je volgt vanuit het appartement of het terras alles wat er op het water gebeurt. Het vakantieappartement is zeer ruim van opzet met meerdere zitgedeeltes en een fijne open keuken, voorzien van alle gemakken. Het penthouse bevindt zich op een park met jachthaven op een heel centrale locatie. Vanuit Uitgeest combineer je eenvoudig strand, heerlijk varen op het meer, uitstapjes naar leuke plekjes en een bezoek aan de grote steden.
De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder vaatwasser en Nespresso-apparaat. Het grote balkonterras aan de meerzijde nodigt uit voor vele uurtjes buiten genieten. Niet alleen vanaf het terras heb je dat mooie uitzicht, ook vanuit de woon- en slaapkamer en keuken heb je zicht op het water. En er is zelfs nog een 2e balkonterras. Wil je graag de kinderen meenemen? Dat is mogelijk, er is een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Ook de Smart TV zal dan in de smaak vallen.
In de haven vind je meerdere horecagelegenheden, fiets- en bootverhuur en zelfs een lokale bierbrouwerij. Neem je eigen boot mee of huur een sloep om de omgeving te ontdekken. In de directe omgeving vind je een openluchtzwembad, Huis van Hilde over archeologie van de omgeving, diverse forten en molens en ook het knusse centrum van Uitgeest is een bezoek meer dan waard. Het park is via de snelweg makkelijk bereikbaar en Schiphol is dichtbij. Uitgeest bevindt zich bovendien tussen de steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Dus volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf met daguitjes!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(kabel, flatscreen, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, sfeerhaard), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, wc, bidet), balkon)
carport, wasdroger, wasmachine, tuinmeubilair, 2x ligstoelen Eindschoonmaak: EUR 95, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 285,25
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Penthouse
Uitgeest
Meer informatie / boeken