Dagaanbiedingen



Op een prachtig domein op de grens van de Dordogne en de Charente, bevinden zich een 7-tal woningen die samen een geheel vormen met uitzicht over het dal, en midden in de volle natuur.
Het is een oase van rust en ruimte, waarbij elk huis zijn privacy heeft, maar waar u toch gezelschap op kunt zoeken als u dit wenst.
Dit is de Périgord Vert, het groene hart van de Dordogne, met eeuwenoude kastelen, schilderachtige dorpjes en een vriendelijke bevolking.
Deze gite is gezellig ingericht en doet knus aan. Er is een slaapkamer met badkamer op de begane grond, en een 2de slaapkamer met badkamer op de 2de verdieping. Tevens bevindt zich daar een vide met een 1 persoons bed en een 2 persoons (twijfelaar) slaapbank.
Het interieur van het huis is smaakvol en rustiek en voldoet aan alle hoge eisen. Ook de keuken is goed geoutilleerd.
Op het terrein is een groot verwarmd zwembad voor algemeen gebruik.
De omgeving kenmerkt zich door het rollende heuvellandschap en is uitermate geschikt voor wandelingen en fietstochten. Bezoek de diverse weekmarkten en geniet van de lokale gerechten.
Op 500 m afstand bevindt zich een bijzonder fraaie 18 holes golfbaan de la Prese, die zeer gewild is aangezien het een zeer afwisselende baan is met veel uitdagingen.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, zithoek), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, douche, wastafel, wc))
doorloop slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. slaapbank), wasruimte(wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling)), terras(privé, overdekt), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, 10 x 4 m., geopend van Mei t/m Okt) Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 75, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 262,34
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Le Cabriolet
Roussines
Meer informatie / boeken