Dagaanbiedingen



Moderne vakantiewoning midden in het bos met een prive zwembad (omheind), een forellenvijver en een beekje op korte afstand. Daarnaast ligt het huis vlak bij de mooiste dorpjes aan de rivier de Dordogne!
Via een bosweggetje komt u bij deze gelijkvloerse woning , met zowel aan voor als aan de achterzijde een terras waar u heerlijk kunt zitten. Het huis is netjes ingericht, met een goed geoutilleerde open keuken, een gezellige zithoek, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Het achterterras biedt uitzicht over de bosrand en het omheinde zwembad, en daarachter bevindt zich een forellenvijver, waar de eigenaar u verse forellen kan aanbieden.
Het huis is zeer rustig gelegen, maar toch niet ver van de toeristische dorpjes Beynac, La Roque-Gageac en Domme, waarbij Domme een schitterend uitzicht over de vallei biedt. U kunt een kano huren en al peddelend de rivier afzakken, onderwijl genietend van het prachtige landschap met sommige van de mooiste kastelen ter wereld. ( Château de Castelnaud of Château de Montfort). Ideaal om een lunchpakket mee te nemen en onderweg aan te leggen op een strandje. Aan het eind van de route staat een bus klaar die u weer terug brengt. Ideaal om een lunchpakket mee te nemen en onderweg aan te leggen op een strandje.
Daarnaast is Sarlat op een kwartiertje rijden en de zaterdagochtend markt is één van de mooiste markten in de streek. In de omgeving kunt u ook heerlijk wandelen, pak een terrasje en ga vooral erg genieten.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), eettafel, open haard, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wastafel, wc, wasmachine), badkamer(douche, wastafel), wc)
terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, omheind, 11 x 6 m., geopend van Jun t/m 1/2 Sep), kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 825,05
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Gite Moulin de lAlbarède
Saint Cybranet
Meer informatie / boeken