Dagaanbiedingen



Net over de Belgische grens vlakbij de leuke plaats Sedan, vind je in de Franse Ardennen dit knusse
vakantiehuis.
De woning is voorzien van alle gemakken en heeft een ruime tuin. Er is een gezellige open Haard waar je tijdens de koudere dagen heerlijk van kunt genieten.
Achterin de tuin van het vakantiehuis lopen diertjes zoals schapen, eenden en kippen. De tuin is omheind dus zeer geschikt voor families met honden.
Er zijn meerdere leuke attracties om te gaan bezoeken. De burcht van Sedan, Het Fort van Villy en de mooie stad Charleville. Dit is een kleine greep uit al het moois. De stad ligt aan de Maas. Wie van een lekker biertje houdt is hier op zijn plek. Er zijn meerdere brouwerijen in de regio waar lokale bieren gemaakt worden.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron), woon/eetkamer(TV(digital), open haard), 2x slaapkamer(2-pers. bed, Kluisje), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2-pers. bed, Kluisje), slaapkamer(2-pers. bed, Kluisje), badkamer(bad met douche, 2x wastafel, bidet, haardroger), overloop(wc))
Souterrain: (garage, bar, tafeltennistafel)
terras, tuin(hond kan niet weglopen, omheind), tuinmeubilair, BBQ, dart Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Huisdieren: Max. 3; EUR 15/dier/verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 337,50
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Maison Bolbec
Wadelincourt
Meer informatie / boeken