Dagaanbiedingen



Deze ruime en huiselijk ingerichte, vrijstaande villa ligt op een unieke locatie op 1,5 km van het middeleeuwse, schilderachtige dorpje Montauroux.
Je betreedt het privédomein via een elektronisch gestuurde poort met video en er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De villa ligt op een perceel van 3400m2 te midden van olijfgaarden en fruitbomen en een jeu-de-boule baan. De villa bestaat uit 2 verdiepingen en een lager terras voor het privézwembad met poolhouse. Het zwembad (12 x 6 meter) heeft een gebogen strandingang en overlooprand. Rondom je eigen zwembad is het genieten op een van de comfortabele ligstoelen die voor je klaarstaan, genietend van het magnifieke uitzicht. De zomerkeuken, gelegen bij het zwembad heeft een koelkast, magnetron, een dubbele gaskookplaat, pizzaoven, toilet en douche. Hier staat een grote eettafel met parasols om te dineren aan het zwembad.
Een breed verlichte trap leidt je van het zwembad naar de begane grond van de villa, waar zich de grote living met schuifdeuren, een goed uitgeruste keuken met o.a. een Amerikaanse koelkast en friteuse, 2 slaapkamers (airconditioning) met ieder een eigen badkamer bevindt. Op hetzelfde niveau vindt je een bijkeuken, een gang, de garage (voor 1 auto) en toilet. Net buiten de woonkamer is er een tweede buiten eethoek met granieten tafel en stoelen.
Op de eerste etage bevinden zich de andere 3 slaapkamers (met airconditioning) en 2 badkamers. 1 slaapkamer geeft toegang tot het dakterras met prachtig uitzicht en de andere slaapkamer heeft haar eigen privéterras.
Op 1,5 km afstand ligt het Provençaalse dorpje Montauroux. Neem plaats op een van de bankjes op het dorpsplein en geniet van het uitzicht op het meer van St. Cassien. Ga ook een dagje naar Cannes (25 km) om op z'n Frans te flaneren op de beroemde boulevard La Croisette met aan de ene zijde hoge palmbomen en aan de andere zijde de prachtige witte zandstranden. Een dagje naar Fréjus (30 km)? Ook hier vind je veel jet-set en restaurants. Of neem in Saint-Raphaël de boot om over de Méditerrannée naar Saint-Tropez te varen. Landinwaarts ontdek je de onvervalste charme van de Provence: lavendelvelden en dorpjes met huisjes met die typische Romaanse dakpannen.
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(+ ijsmachine, Amerikaans)), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel(10 personen), open haard, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed, TV, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc, bidet))
Op de 1e etage: (3x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel, wc))
buitenkeuken(kookplaat, oven, magnetron, koelkast, douche, wc), garage, airconditioning, terras(privé, 100 m2), tuin(privé, aangelegd, verlicht, omheind, 3100 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, buiten, verwarmbaar, inclusief deel voor peuters (diepte 50cm), wateralarm, 12 x 6 m., geopend van Mei t/m Okt), jeu de boules baan, 2x kinderbed, kinderstoel, plancha grill Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Airconditioning: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 300, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.270,44
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa Engeiraou
Montauroux
Meer informatie / boeken