Dagaanbiedingen



Dit huis ligt werkelijk midden in de bergen van de Pyreneeën en heeft uitzicht op de beroemde Montségur, de berg met op de top een burcht uit de 13de eeuw, waar de Katharen in 1244 massaal op de brandstapel kwamen. U kunt deze berg beklimmen en de burcht voelt nog steeds mysterieus aan, maar biedt ook een fabuleus uitzicht over de vaak besneeuwde toppen van het gebergte.
Het is een typisch berghuis, met dikke muren die de kou in de winter buiten houdt, en de hitte in de zomer.
Het huis is dus het gehele jaar beschikbaar en fijn om in te verblijven. 8 KWH per dag elektra is gratis, hout in de zomer is gratis maar niet in de winter. Ideaal voor de wintersport!
Het is knus, met een gezellige woonkamer, keuken en 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een grote tuin met een gezellig terras waarbij het uitzicht werkelijk adembenemend is; de bergen, het wild wat voorbijloopt, de stilte…het is een fantastische plek!
De omgeving biedt zeker voor de echte natuurliefhebber een scala aan mogelijkheden: wandelen, fietsen, bergbeklimmen, paardrijden etc. De cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen aan de Katharengeschiedenis, die hier overal zijn sporen heeft nagelaten: het kasteel van Puivert en natuurlijk de burcht van Montségur.
Er is voor de kids een fijn meer bij Montbel , maar bezoek ook de maandagochtendmarkt bij Mirepoix, wat trouwens een heel mooi stadje is met prachtige vakwerkhuizen en een gezellig centrum.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), eettafel, kachel(hout), zithoek), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), bijkeuken(vriezer, wasdroger, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
tuindeuren, verwarming(elektrisch, hout), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, ligstoelen, parasol Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 65, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 763,98
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Gite des Kathares
Montferrier
Meer informatie / boeken