Dagaanbiedingen



Monumentale villa op een prachtige plek in een van de mooiste gebieden van de Dordogne! De Périgord Noir is gekend om zijn bossen, ruige rotspartijen met soms wild stromende rivieren, maar ook glooiende velden met liefelijke dorpjes.
Dit authentieke huis bezit de charme van vroeger met zijn dikke muren, houten balken en grote schouwen, maar is volledig aan de huidige moderne tijd aangepast. Het geheel bestaat oorspronkelijk uit 2 aaneengeschakelde huizen die in elkaar overlopen. Er is plaats voor 10 personen, met 5 slaapkamers en elk met eigen wastafel en 2 aparte badkamers. U heeft het gebruik van een groot privé zwembad, met een flink zonneterras en een overdekt terras, waar u heerlijk kunt vertoeven. De tuin is netjes onderhouden en er is genoeg ruimte voor de kinderen om heerlijk te spelen.
Er zijn genoeg interessante stadjes om te ontdekken, zoals Monpazier met een prachtig middeleeuws plein, maar ook de oude stad van Sarlat is de moeite waard, zeker met de zaterdagochtend markt. Voor de cultuurliefhebbers is een bezoek aan een van de vele kastelen in de omgeving een must, maar ook de vele grotten zijn de moeite waard. Bezoek ook de vele grotten van Les Ezeys en Montignac.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, wastafel), badkamer(bad met douche), badkamer(douche), wc, wc)
wasruimte(wasmachine), tuin(privé), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, wateralarm, 15 x 6 m., geopend van 1/2 Apr t/m Sep), lounge set Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 215, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.168,89
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

La Marchandie
Tamnies
Meer informatie / boeken