Dagaanbiedingen



Leuk vakantiehuis met omheind privé-zwembad (7 x 3 m, diep 0.60 – 1.20 m) en omheinde tuin in het dorpje Cogolin, op een half uurtje van Saint-Tropez! Het geschakelde vakantiehuis ligt in een rustig wijkje in Cogolin en bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond biedt ruimte aan een mooi, groot overdekt terras met BBQ aan de rand van het privé-zwembad. Hier bereid je in alle gemak de BBQ voor terwijl de kindjes in het zwembad spelen. De entree op de eerste verdieping bereik je via een buitentrap en het tweede grote terras. Hier is het heerlijk genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Vanuit je huis kun je lopend je croissantjes halen in het gezellige dorpje Cogolin en of gelijk een café au lait drinken op het terras. Vergeet ook de brocante markt niet op donderdag, hier kun je echt nog je slag slaan! Je bent hier op één van de mooiste plekken van Zuid-Frankrijk met grote witte zandstranden, de azuurblauwe Middellandse zee en de gezelligste kustplaatsjes zoals Sainte-Maxime, Port-Grimaud en Saint-Tropez.
Huur een bootje in het kleurrijke waterstadje Port-Grimaud ook wel het Venetië van Frankrijk genoemd en vergeet dat pistache ijsje niet! Rij naar het beroemdste strand van Zuid-Frankrijk, Plage Pampelonne met de bekende strandclub 'Club 55'. Aan het eind van de dag ga je op de terugweg nog even naar het pretpark (Azurpark) bij Saint-Tropez voor een suikerspin en een achtbaan (dat laatste beter in een andere volgorde…).
Indeling:
Op de 1e etage: (keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(ligbad, wastafel), toilet)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(ligbad, wastafel, wc))
wasmachine, verwarming, terras(overdekt), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, wateralarm, omheind, 7 x 3 m., geopend van Jun t/m Okt), kinderstoel Eindschoonmaak: EUR 200, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.453,61
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Villa Jean Guy
Cogolin
Meer informatie / boeken