Dagaanbiedingen



Eenvoudig, doch zeer net en knus vakantiehuis met privé zwembad, grote tuin en magistraal uitzicht. Het huis is uitermate geschikt voor de natuurliefhebbers en rustzoekers! En toch ligt het niet ver van alle grote toeristische attracties, zodat u na een drukke dag uit, toch weer heerlijk tot rust kunt komen.
Het huis heeft een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers en een hele grote, goed geoutilleerde keuken. Het achterterras kijkt uit over de enorme tuin die overgaat in de vallei wat voor een mooi uitzicht zorgt. Het opbouwzwembad is lekker ruim, en al zwemmend kijkt u uit over de vallei. Er zijn her en der zitjes en er is voldoende tuinmeubilair.
De Franse eigenaresse vraagt 200€ borg bij aankomst wat u natuurlijk gewoon weer terugkrijgt als alles in orde is!
Het huis ligt op de grens van 3 departementen: de Dordogne, Lot en Lot et Garonne en u kunt dus alle kanten op: Ga kanoën op de Dordogne (Cenac et Saint Julien) met een picknick op het strandje tegenover La Rocque Gageac en vaar langs de mooiste kastelen aan de rivier. Bezoek de wijnhuizen van de Cahors streek, bezoek de kastelen van Biron en Bonaguil, of struin over een heerlijk marktje en eindig op een terras met een mooi glas rosé…De markten van Monpazier, Libos of Cahors zijn zeer gekend, maar u kunt ook een avond doorbrengen op één van de vele avondmarkten waar u kunt aanschuiven aan de lange tafels en genieten van de lokale producten. In 1 woord: genieten!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Staafmixer, Keukenmachine), woon/eetkamer(TV(geen Nederlandse zender(s)), eettafel, kachel, zithoek), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. hoogslaper), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel), veranda(ligstoelen, parasol), terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(privé, 4 x 4 m., geopend van Jun t/m Sep), plancha grill)
Tussenetage: (slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc)) Eindschoonmaak: EUR 70, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 680,49
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Maison de charme avec belle vue
Blanquefort sur Briolance
Meer informatie / boeken