Dagaanbiedingen



Mooi en lieflijk vakantiehuis met omheind privé-zwembad (9 x 4 m, diep 0,3 – 2 m) en tuin met fraaie romantische zitjes. Genoeg speelruimte voor de kinderen en uitzicht op de groene omgeving van de Provence. De landelijke stijl van het interieur maakt de charme van dit vakantiehuis compleet. Op de begane grond zijn twee slaapkamers, waarvan een hele ruime slaapkamer met terras. De woonkamer grenst aan een groot overdekt terras met BBQ met zicht op het zwembad en de tuin. Op de eerste verdieping (te bereiken via een buitentrap) zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een heerlijk groot dakterras!
In het hoogseizoen vermijdt u de files, want deze villa is eventueel ook van vrijdag tot vrijdag te boeken.
De villa ligt net even buiten het pittoreske dorpje Lorgues in het mooie groene departement van de VAR, ook wel Provence verte genoemd. Een ideale ligging want binnen 1 uur (naar het Zuiden) ben je bij de mooiste stranden van de Côte d’Azur en binnen 1 uur (naar het Noorden) ben je bij de imposante Gorges de Verdon (klimmen, klauteren en raften!), de Europese variant van de Grand Canyon. Rondom Lorgues wordt het nog lastig kiezen welk dorpje je gaat bezoeken, ze zijn allemaal even mooi! In ieder geval is de grote markt op dinsdag in Lorgues een must !
Bezoek het hooggelegen dorpje Tourtour, ook wel bekend als het dorpje in de hemel. Lunch in het charmante dorpje Flayosc of het grottendorpje Villecroze en bezoek een boomklimpark in Vidauban of Flassans-sur-Issole. Voor cultuur en de koelte (!) ga je naar de imposante cisterciënzerabdij van Thoronet. Bij Fréjus en Saint-Tropez zijn de mooiste zandstranden van de Côte d’Azur. Liever een balletje afslaan ? Er zijn meerdere 18-holes golfbanen in de directe omgeving: Domaine Saint-Endréol bij La Motte en Golf Barbaroux bij Brignoles. Bij de rivier Argens bij Entrecasteaux (binnen 10 minuutje ben je met de auto bij de opstapplaats) mag een kanotochtje niet ontbreken, echt een persoonlijke aanrader want je waant je in het amazone gebied. En hier en daar best spannend met die kleine watervallen, waarbij je je kano recht moet houden!
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (zitkamer(TV(Nederlandse zender(s)), zithoek, DVD-speler), eetkamer(eettafel), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2-pers.king size bed, zithoek), badkamer(douche, wastafel), toilet)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed), doorloop slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), badkamer(douche, wastafel, wc), dakterras)
wasmachine, tuin(omheind, 1200 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, zwembad(omheind, 9 x 4 m., geopend van Jun t/m Sep), jeu de boules baan, tafeltennistafel, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.165,39
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Les Iris
Lorgues
Meer informatie / boeken