Dagaanbiedingen



Deze sfeervol ingerichte vakantiewoning voor 5 personen is gelegen in de gezellige badplaats Théoule sur Mer, slechts 15 minuten ten Westen van de beroemde badplaats Cannes. Het huis ligt op een rustig en beveiligd domein en is daardoor ideaal voor een vakantie met het gezin. Op het domein bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad (15 x 6m) met ligbedden en het strand ligt op nog geen 10 minuten van het huis.
Het huis bestaat uit 2 niveaus. Je komt binnen in een halletje met daarnaast een sfeervol ingerichte woonkamer met o.a. eettafel en gezellige living met sfeerhaard. Op deze verdieping is ook een compleet ingerichte keuken. Vanuit de living stap je zo op je eigen terras, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het zwembad en daarachter de Middellandse Zee.
Ëen verdieping lager bevinden zich de 2 slaapkamers de badkamer en apart toilet. Vanuit de slaapkamer stap je ook zo weer in je eigen tuin met terras en terras meubels.
De omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor vertier. Het bezoeken van de mondaine badplaatsen zoals Cannes, Nice of Saint Tropez, tot leuke Provençaalse dorpjes in het binnenland. Voor de sportievelingen zijn er prachtige wandel en fietsroutes door het Esterel gebergte of een boottrip langs de kust, waterskiën, surfen of gewoon een dagje luieren op het strand, met een heerlijke lunch bij een van de vele restaurants op het strand. Éen van de bekendere restaurants is Marco Polo.
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. slaapbank(160 x 200 cm), stapelbed(90 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel), toilet, wasruimte(wasdroger, wasmachine, strijkplank, strijkijzer), lounge set)
Op de 1e etage: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven(grilloven), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Staafmixer), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, sfeerhaard, zithoek))
campingbedje, verwarming, airconditioning, terras(privé, overdekt, 12 m2), tuin(privé, omheind, 60 m2), ligbedden, ligstoelen, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, omheind, 15 x 6 m., geopend van Apr t/m Okt), jeu de boules baan, tafeltennistafel, kinderstoel, Zonnescherm Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Handdoeken: EUR 12 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 839,46
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

La Bussola
Théoule sur mer
Meer informatie / boeken