Dagaanbiedingen



In de mooie regio van de Lot en Dordogne ligt dit kleinschalige vakantiepark met ongeveer 40 woningen.
Het vakantiehuis is eind 2021 volledig gerenoveerd en beschikt over 4 slaapkamers met 3 badkamers.
De keuken is volledig nieuw geoutilleerd en het gehele huis is opnieuw geschilderd, en dat toont!
Vanuit het terras heb je een prachtig uitzicht over het mooie landschap.
De Tour de France passeert hier in het weekend van 23 juli met de tijdrit en daarom verhuren wij dit huis in deze periode uitsluitend voor 2 weken minimaal.
Het vakantiepark beschikt over een verwarmd buitenzwembad en peuterbad, en een leuke speeltuin voor de kleintjes. Een sportveld, Jeu de Boules baan, tennisbaan en nog veel meer mogelijkheden tot sport. Je kunt een Barbecue huren op het park.
Op loopafstand is het middeleeuwse dorpje Lacapelle Marival gelegen, wat behoort tot een van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Prachtige oude straatjes om doorheen te struinen, gezellige terrasjes om van de heerlijke lokale lekkernijen te genieten behoren hier tot de dagelijkse kost.
Het park is gelegen in een prachtige omgeving. Erg dicht bij het leuke plaatsje Rocamadour. Dit is zeker de moeite van een bezoek waard. Je kunt de grotten van Padirac gaan bezoeken, een dagje naar Cahors of Toulouse behoort ook tot de mogelijkheden.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(digital, internationale zender(s)), zithoek), eetkamer, open keuken(kookplaat(inductie), waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, 2x wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. hoogslaper, douche, wc), wc, airconditioning)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), airconditioning)
terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, verwarmd, inclusief separaat peuterzwembad (diepte 50cm), omheind, 15 x 7 m., geopend van Mei t/m Sep), speeltoestellen(gedeeld met andere gasten) Eindschoonmaak: EUR 95, Beddengoed: EUR 9 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 243,55
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Le Lac Bleu nr 32
Lacapelle Marival
Meer informatie / boeken