Dagaanbiedingen



Direct aan de voet van de wereldberoemde Arlberg ligt Klösterle, aan de rand van Klösterle ligt het pension Walch op een heerlijke en zonnige locatie. Het huis biedt twee comfortabele vakantieappartementen voor elk 4 of 12 personen, je kan natuurlijk ook beide appartementen samen boeken voor maximaal 16 personen en zo heb je genoeg ruimte voor meerdere families en vrienden die samen een perfecte vakantie willen doorbrengen in deze geweldige regio. De skibus stopt aan de hoofdweg en brengt je naar het nabijgelegen skigebied Sonnenkopf en de Arlberg kabelbanen in St. Christoph, St. Anton en Lech en Zürs. In de zomer kan je vanuit het huis prachtige wandelingen maken in de geweldige natuur en de bergen.
Het kleinere appartement heeft een ruime woonkamer met slaapbank, een open keuken, die modern en goed uitgerust is, een slaapkamer met 3 bedden en een badkamer. In het appartement vindt je zelfs een eigen skiruimte met verwarming voor skischoenen.
Het grote appartement met 4 slaapkamers en 4 badkamers heeft een zeer grote woonkamer met een open, eveneens goed uitgeruste keuken, die tevens dienst doet als eetkamer, er is voldoende ruimte voor alle gasten. Een grote skiruimte met verwarming voor skischoenen maakt jouw welzijn compleet, in de zomer ook ideaal voor fietsen.
Beide appartementen zijn verbonden door een tussendeur, maar hebben ook aparte ingangen, zodat jullie privacy zeer goed gewaarborgd is.
Bijzonderheid: Beddengoedpakket met handdoeken en theedoeken kost € 5,00 per persoon/per week
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), 3x eettafel, zithoek, radio, CD-speler), open keuken(broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2-pers. bed), 2x slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), 4x badkamer(douche, wastafel, wc), skiberging(skischoenverwarmers))
verwarming(CV), terras, parking, kinderbed, kinderstoel, speelgoed Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 5 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 423,09
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Gästehaus Walch II
Klösterle
Meer informatie / boeken