Dagaanbiedingen



Appartement Hochjoch in het centrum van Schruns biedt alle voorzieningen, inclusief wellness met sauna, sanarium en spa bad/whirlpool, ontbijtruimte en restaurant in het huis. In een paar stappen ben je in de voetgangerszone met winkels, bars en gastentuinen, de bushalte voor wandelaars en skiërs en de dalstations van de Silvretta Montafon Hochjochbahnen. De centrale ligging biedt het ideale uitgangspunt voor wandelen, skiën en vele andere sportieve activiteiten in zomer en winter.
Het comfort appartement, ingericht met lokaal hout in een modern-rustieke stijl, heeft twee volledig gescheiden tweepersoonskamers, elk met een eigen badkamer, en een gezellige, goed uitgeruste eetkeuken. Kabel-TV, internettoegang, balkon of terras met ligstoelen, stoelen en parasol zijn vanzelfsprekend. Kleine zithoekjes nodigen uit om te ontspannen. Je kan 's ochtends (tegen betaling) genieten van een heerlijk ontbijt met regionale producten.
Na de inspanningen van de dag kan je heerlijk ontspannen in de rustieke en originele wellness-oase met sauna en whirlpool. Er is ook een specialiteitenrestaurant in het hotel.
De skibushalte ligt op slechts 2 minuten afstand en daarna kan je gelijk genieten in het prachtige skigebied van Montafon.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkeuken(eettafel, zithoek, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven(stoom), magnetron, afwasmachine), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(kabel, flatscreen), haardroger), slaapkamer met badkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed, TV(kabel, flatscreen), haardroger), overloop)
hal, relaxruimte(gedeeld met andere gasten), sauna(gedeeld met andere gasten), skiberging(skischoenverwarmers), spa bad(gedeeld met andere gasten), balkon, verwarming(CV), tuinmeubilair, parking, lift, kinderbed, kinderstoel, Zonnescherm Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Toeristenbelasting: EUR 2,40/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 324,82
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Apartment Hochjoch
Schruns
Meer informatie / boeken