Dagaanbiedingen



Gelegen op een unieke plek in Kitzbühel ligt deze hoogwaardig ingerichte woning. Het vakantiehuis bestaat uit 2 aparte woningen die niet met elkaar verbonden zijn en beide over een eigen ingang beschikken. Dit appartement ligt op de 1e en 2e verdieping. Vanaf het balkon heb je een adembenemend uitzicht op de beroemde Hahnenkamm met de ‘Streif”.
Eenmaal bij je vakantiehuis aangekomen, kan je de auto laten staan. Het vakantiehuis is ook prima met openbaar vervoer te bereiken. Vanuit de tuin van de vakantiewoning leidt een wandelpromenade jou naar het centrum van het pittoreske Kitzbühel. Gezellige restaurantjes, de mondaine winkelstraat en het station bevinden zich allemaal op loopafstand.
De skiliften van de Hornbahn brengen je naar het populaire skigebied van Kitzbühel & Kirchberg. Deze Hornbahn ligt op slechts 200 meter van het vakantiehuis. Na een dag sneeuwpret berg je je skiuitrusting op in de gemeenschappelijke skiberging met skischoenverwarmers. Zo heb je de dag erna zeker geen natte voeten.
In de zomer ontpopt Kitzbühel zich tot een waar wandelparadijs! Nordic walkers, wandelaars, mountainbikers en golfers zijn hier dan veel geziene gasten.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 23 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (hal, woonkamer(TV, DVD-speler, radio, CD-speler, stereo-installatie, balkon), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, balkon), badkamer(douche(Regen), wastafel), toilet(wastafel))
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank), badkamer(ligbad, douche(Regen), 2x wastafel), toilet(wastafel))
Kelder: (skiberging(gedeeld met andere gasten))
balkon, verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, parking(4 parkeerplaatsen), kinderbed, kinderstoel, haardroger Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 692,22
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Schönfeld II
Kitzbühel
Meer informatie / boeken