Dagaanbiedingen



Iets boven Gaschurn in Montafon vindt je het vakantiehuis Waldheim op een zonnige en rustige locatie aan de rand van het bos. Het vakantiehuis is stijlvol ingericht met veel hout en met liefde voor detail en biedt een grote woonkamer, een perfect uitgeruste woonkeuken, in totaal vier slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Een skikelder met skischoenendroger maakt de perfecte inrichting van het huis compleet. Het is een ideaal uitgangspunt voor het skiën en voor prachtige wandelingen in de zomer.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De laatste 100 meter naar het vakantiehuis zijn steil
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek), woonkeuken(eettafel, zithoek, waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 190 cm), wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed(90 x 190 cm), wastafel), badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), wc)
skiberging, skischoenverwarmers, balkon, verwarming(CV), parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 110, Huisdieren: Max. 1; EUR 8/nacht, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 717,91
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Waldheim
Gaschurn
Meer informatie / boeken