Dagaanbiedingen



Dit exclusieve, sfeervolle, vrijstaande chalet ligt op een zeer zonnige zuidhelling met prachtig vrij uitzicht over het Pinzgautal en de omliggende bergwereld! Met een totaal oppervlak van 220m2 verdeeld over drie etages kunt u ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie. Het huis is voorzien van alle gemakken en biedt volop ruimte voor 10 personen. De ruime, gezellige en sfeervolle woonkamer en compleet ingerichte keuken bevindt zich op de eerste verdieping met directe toegang tot de tuin. Hierdoor geniet u nog meer van het prachtige panorama-uitzicht. De woonkamer is met het vele houtgebruik landelijk ingericht. Eten of gezellig borrelen kunt u doen in de twee ‘Oostenrijkse’ eethoeken of aan de lange houten eettafel. Maar liefst vijf slaapkamers heeft u ter beschikking, waarvan één als masterbedroom is ingericht met een eigen verwarmd balkon op het zuiden. Bijna alle slaapkamers (vier) hebben elk een badkamer met douche en toilet. Tevens zijn er twee separate toiletten. In de stijlvolle wellness ruimte vindt u een groot bubbelbad, luxe inloopdouche, dompelbad, tv, wastafel en toilet. Het chalet heeft overdekte parkeerplaatsen, een eigen tuin met meerdere zonnige terrassen en een buitendouche. De dichtstbijzijnde supermarkt is op loopafstand. De ligging is zowel in de zomer als in de winter zeer centraal. In enkele minuten met de auto bent u in het populaire skigebied van Zell am See, Kaprun of de sneeuwzekere gletsjer van de Kitzsteinhorn (3029m). Ook in de zomer biedt de omgeving vele mogelijkheden om te golfen, wandelen, zwemmen of te fietsen. Kortom, de ideale exclusieve locatie, geheel in sfeer, om te genieten van een welverdiende vakantie!”
In verband met de rust en omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden.
Het organiseren van feesten of drinkpartijen in dit huis is verboden.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc), relaxruimte, bijkeuken(wasdroger, wasmachine, strijkplank, strijkijzer))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV, eettafel, stereo-installatie), keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), toilet, terras)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, ligbad, douche, 2x wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc))
skiberging(skischoenverwarmers), carport, douche(buiten), balkon, verwarming(vloerverwarming), tuin(250 m2), ligbedden, parking, tafeltennistafel, kinderbed, kinderstoel, gezelschapsspellen Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 350, Beddengoed: EUR 16,80 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,05/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.501,47
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Chalet Erlebnishaus II
Piesendorf
Meer informatie / boeken