Dagaanbiedingen



Op maar liefst 5 minuten loopafstand van het strand van Koksijde staat deze prachtige Villa. De villa is zeer luxe ingericht en heeft zelfs een whirlpool/spa bad waar je na een gezellige dag heerlijk kunt ontspannen. Vanuit het vakantiehuis wandel je zo naar het strand met de Boulevard, maar ook het gezellige centrum van Koksijde in.
Voor het hele gezelschap heeft Koksijde wat te bieden, van een heuse openlucht escape game over de Ijslandvaarders tot aan varen met elektrobootjes op de binnenwateren tussen Fintele en Nieuwpoort of de toer van de Ijzer.
Wat niet mag ontbreken aan een verblijf in Koksijde zijn de bekende Garnalenvissers te paard. Ze trekken met hun paard tot Borsthoogte de zee in, om zo de garnalen te kunnen vissen. Een Authentiek schouwspel dat je alleen in Koksijde kunt beleven.
Mooie musea en prachtige kunst sieren de streek in zijn cultuur. Je kunt met de kusttram naar de Panne of naar Nieuwpoort.
Voor de actieveling is het heerlijk om mooie wandelingen of fietstochten te maken. Je kunt prachtige duintochten maken door de Noordduinen waar ezeltjes lopen, de Schipgatduinen met schitterende fauna, en nog verschillende andere mooie natuurgebieden.
Koksijde heeft vele leuke speeltuintjes, maar je kunt ook een leuke wandelzoektocht gaan maken met de kinderen. Er is een Kinderkrant waar ook vele uitstapjes in staan.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer(2-pers. bed), wc)
Tussenetage: (open keuken(kookplaat(inductie), waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek, balkon), wc, wasmachine)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), doorloop slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc, haardroger))
campingbedje, spa bad, terras, tuin(omheind, 100 cm hoog), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, fietsen beschikbaar, terrasheater, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 120, Huisdieren: Max. 1; EUR 25/verblijf, Beddengoed: EUR 19,50 p.p./verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 480,50
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

La Ciotat
Koksijde
Meer informatie / boeken