Dagaanbiedingen



Slechts 20 km van Innsbruck ligt de vakantiewoning Kienast in Pfons direct aan de oude Romeinse weg Via Claudia Augusta op een heerlijk rustige locatie met een adembenemend uitzicht. Het 136 m² grote appartement op de 1e verdieping is ingericht met veel aandacht voor detail en heeft een grote woonkamer, die uitnodigt om te ontspannen, een goed uitgeruste keuken, in totaal 3 slaapkamers en een badkamer met apart toilet. Op het grote balkon kan je genieten van zowel de ondergaande zon als het prachtige uitzicht op de omliggende bergen. In de zomer begint jouw vakantie met mooie wandelingen praktisch voor de deur, in de winter is het familieskigebied Berger Alm in Steinach am Brenner niet ver weg, of je rijdt naar de Stubaier gletsjer in het naburige Stubaital, dat op ongeveer 32 km afstand ligt. Natuurlijk bieden de skigebieden rond Innsbruck ook veel skiplezier.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (gang, woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), kachel(oven), zithoek), woonkeuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, 2x koel-/vriescombinatie), 2x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, bidet), toilet(wastafel), balkon, tuinmeubilair)
skiberging(elektrische verwarming), verwarming(CV), tuin(water uit de put), kinderbed Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 110, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 535,40
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ferienwohnung Kienast
Pfons
Meer informatie / boeken