Dagaanbiedingen



Een bijzondere ervaring is verblijven in Noord Limburgse Lottum, het Rozendorp van Nederland. Het aangename houten vakantiehuis, toepasselijk Onder de Oude Eik genaamd, is een fijne uitvalbasis voor een romantisch verblijf met 2 personen. Hier heb je de beschikking over je eigen ruime keuken, slaapkamer met comfortabel bed, badkamer met regendouche en een open living met vrij zicht op de tuin. Alles ademt een ontspannen sfeer uit die past bij deze plek. Vanuit hier is het heerlijk wandelen en fietsen te ondernemen in de natuurrijke omgeving.
Het huis staat op het perceel van kunstenares Roos. Maar wees gerust, het houten huisje staat los van het hoofdgebouw en zo geniet je van voldoende privacy. Je kunt de dag beginnen met een ontbijt op het terras wat hoort bij het vakantiehuis maar als gast mag je je ook met een goed boek terug trekken in de bijzondere tuin die hoort bij de boerderij. Roos haar kunst bestaat schilderijen en beelden. Gezichten uit voorwerpen staan centraal en zo komt alles tot leven. Overal in de tuin zijn plekjes om te zitten gecreëerd, waar je heerlijk kunt verwonderen.
Tijdens je vakantie in Lottum is het zeker de moeite waard om op ontdekkingstocht te gaan in de Maashorst. Dit prachtige natuurgebied wordt niet voor niets steeds bekender. Het centrum van Lottum is overigens vlakbij en hier kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Wil je graag uit eten, ga dan naar Venlo, hier tref je een ruime keuze aan restaurants, deze historische stad aan de Maas is een plek die je positief zal verrassen.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (keuken(oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, radio), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zonne energie Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 55, Beddengoed: EUR 35/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,55/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 131,33
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Onder de oude Eik
Lottum
Meer informatie / boeken