Dagaanbiedingen



Deze prachtige monumentale woning is authentiek van buiten en van binnen helemaal gestyled en gemoderniseerd tot een zeer luxe en comfortabele vakantiewoning. Het gebruik van wandpanelen, decoratieve stukken en accessoires, warme kleuren en planten, zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt te mogen verblijven in een huis uit een woonmagazine. De keuken is van alle gemakken voorzien, en is de centrale plek in deze woning. Rondom het grote kookeiland kom je gezellig met je familie en vrienden samen. Vanuit deze ruimte heb je goed zicht op de grote omheinde tuin, waar kinderen veilig kunnen spelen. Op de begane grond tref je verder vier slaapkamers en twee badkamers aan. Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een badkamer. Genoeg ruimte en luxe voor iedereen. Elke slaapkamer beschikt over kwalitatief hoogwaardige boxspring-bedden die je zelf tegen elkaar kunt zetten of juist los van elkaar kunt laten staan. Zo kun je dit vakantiehuis helemaal naar wens indelen. Tijdens het moderniseren hebben de eigenaren ook goed nagedacht over milieu en comfort. Zo heeft de woning zonnepanelen en vloerverwarming, aangestuurd door een warmtepomp, die kan koelen in de zomer en een behaaglijke warmte geeft in de winter.
De woning ligt in een rustige straat aan de rand van het Brabantse Oosterhout. Tegenover het vakantiehuis ligt een kleine kinderboerderij. De omgeving, staat bekend als “De Heilige Driehoek” en leent zich bij uitstek voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. De Heilige Driehoek dankt haar naam aan de drie aan elkaar grenzende kloostercomplexen: Sint Catharinadal, de Onze Lieve Vrouwe Abdij en de Sint Paulus Abdij. Daaromheen liggen tuinen, landerijen en monumentale boerderijen, gesitueerd in een historisch patroon van waterlopen en houtwallen. Het centrum van Oosterhout ligt op loopafstand en kenmerkt zich door een goed winkelaanbod en grote variëteit aan restaurants.
Voor een dagje uit is er ook genoeg te doen. Liefhebbers van steden zullen Breda en Antwerpen kiezen, hou je van natuur? Verken dan de Biesbosch of de Loonse en Drunense Duinen. Wil je liever actie? Breng dan een bezoek aan de Efteling. Dit alles bereik je binnen nog geen half uur rijden vanaf het vakantiehuis!
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 26 jaar zijn niet toegestaan
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (gang(wasdroger, wc, wasmachine), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(filtermaling, pads), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV(kabel, flatscreen, smart TV, Nederlandse zender(s), duitse zender(s)), zithoek, stereo-installatie, kinderstoel, zonne energie, water-water warmtepomp), 4x slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel, wc), tuindeuren)
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel, wc))
tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: EUR 175, Beddengoed: EUR 12,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 927,00
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Hemels Helleke
Oosterhout
Meer informatie / boeken