Dagaanbiedingen



Deze 6 persoons vakantiewoning ligt op een wel heel bijzondere plek. Namelijk op het erf van de Alpacafarm in Vorstenbosch. Als je hier in de ochtend wakker wordt, door de ramen kijkt en je ziet de vrolijke alpaca’s staan, dan kan het niet anders dan dat je hier zelf vrolijk van wordt! Het hele jaar door worden hier wandeltochten met de alpaca’s georganiseerd. Er zijn “meet & greets” waarin je alles te weten komt over deze bijzondere dieren. Wie weet maken jullie de geboorte van een alpaca mee. In de periode van mei tot en met augustus maak je hier de meeste kans op. Naast de alpacastallen tref je de Alpacabar waar je van een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers kan genieten. Als herinnering aan een bijzonder verblijf worden er ook originele, alpacawollen souvenirs verkocht. Daarnaast is er een luxe camping en zijn er op de camping en de farm leuke faciliteiten voor kinderen. Denk hierbij aan een hooischuur, trampoline, skelters om te crossen en er zijn knuffelcavia’s’.
Het vakantiehuis ligt apart van de camping op een rustige plek. De royale en omheinde tuin is met een natuurlijke haag omheind waardoor kinderen vrij kunnen spelen en privacy gegarandeerd is. De luxe woning heeft een aantal faciliteiten om u extra comfortabel te laten verblijven. Ten eerste is er een sfeervolle living met houtkachel. De zithoek is voorzien van een smart TV met Netflix en een goed gevulde boekenkast. In de woonkamer tref je verder een goed uitgeruste keuken. Tevens tref je op de begane grond een slaapkamer met extra lang bed en een badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping is een tweede ruime slaapkamer met twee maal een 2-peroonsbed. Zo is er genoeg plek voor iedereen.
De woning ligt zo dat je veel privacy hebt, maar als gast mag je ook gebruikmaken van alle faciliteiten op de camping en op de farm. Voor kinderen is er tijdens het campingseizoen volop kans om vakantievriendjes te maken.
Als je hier op vakantie komt, vergeet dan niet je fiets mee te nemen! Fietsen kunnen veilig gestald worden en er is zelfs een plek om elektrische fietsen op te laden. De omgeving kenmerkt zich door uitgestrekte weidevelden en bossen waar je heerlijk kan fietsen. Het natuurgebied de Maashorst en de Bedafse bergen liggen vlakbij. Hou jij meer van wandelen? Ga dan naar het bezoekerscentrum van de Maashorst, daar kunnen ze je adviseren over de vele wandeltochten die door dit prachtige natuurgebied zijn uitgezet.
Wanneer je geen zin hebt om zelf te koken, ga dan eens lekker uiteten in een van de vele gezellige restaurants in ’s Hertogenbosch of Nijmegen. Beide prachtige historische steden zijn op slechts een half uurtje met de auto te bereiken. Voor een dagje uit is pretpark de Efteling natuurlijk ook altijd een succes.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (hal, open keuken(fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV(smart TV), kachel(hout), zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 220 cm)), badkamer(douche, wastafel, wastafel, wc, wasmachine), vriezer)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 2-pers. bed(160 x 210 cm)), overloop(traphekje))
carport, terras, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig (Bedden opgemaakt bij aankomst), Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 55, Huisdieren: Max. 3; EUR 30/dier/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,35/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 265,00
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Alpacafarm Vorstenbosch
Vorstenbosch
Meer informatie / boeken