De villa in Calpe / Calp heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.
De villa is smaakvol ingericht, is van alle gemakken voorzien en heeft een oppervlakte van 120 m². Het biedt uitzicht op de waterkant en de bergen.
De woning bevindt zich op 2 km van het dorp Calpe, 2 km van het zandstrand Puerto Blanco, 2 km van het lokale busstation Autobús, 2 km van de supermarkt Mercadona, 3 km van het rotsstrand La Manzanera, 3 km van het treinstation Estación de tren FEVE, 5 km van het natuurreservaat Peñón de Ifach, 25 km van het pretpark/themapark Terra Mítica, 25 km van het waterpark Aqualandia, 75 km van de luchthaven Alicante-Elche. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk in een wooncomplex.
De accommodatie is uitgerust met de volgende items: tuinmeubelen, omheinde tuin, terras, barbecue, strijkijzer, internet (wifi), balkon, airconditioning in de woonkamer, privézwembad, openluchtparkeerplaats hetzelfde gebouw, tv , tv-satelliet (Talen: Spaans, Engels, Duits, Nederlands, Frans).
De aparte gaskeuken is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, serviesgoed/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat en broodrooster.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 30 mei t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.956,00

Locatie

Calpe
Meer informatie / boeken