Genesteld in het prachtige landschap van de Eifel, ligt Bronnenstad Gerolstein in het hart van deze schilderachtige regio. Het vakantieoord ligt te midden van een dennenbos op een hoogte van 470 meter. De Vulkaan Eifel draagt bij aan het gevarieerde landschap, met uitgestrekte bossen, charmante dorpjes, diepe kratermeren en smalle rivierdalen variërend van 400 tot 750 meter hoogte.

De ruime vakantiebungalows zijn gerangschikt rond een centraal gebouw, waar gasten kunnen genieten van een restaurant dat niet alleen heerlijke maaltijden serveert, maar ook een adembenemend uitzicht op het Eifellandschap biedt. Tot de voorzieningen ter plaatse behoren een klein binnenzwembad, een sauna en solarium, een tennisbaan, een volleybal/basketbalveld, een entertainmentruimte, een kinderspeelplaats, een bar/cafetaria, grote schaak- en damborden en een mini-boerderij. Bovendien is er een wasserette met wasmachines en drogers.

Ideaal om het hele jaar door te ontspannen, maar het resort biedt ook skimogelijkheden in de winter, met een skilift op slechts 15 kilometer afstand.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

za 25 mei t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Typ B4 (hout)
Gerolstein
Meer informatie / boeken