Nieuwe stijlvolle en duurzame lodges

Nieuwe duurzame 4-persoons lodges gemaakt van gerecycled materiaal. Ervaar een verblijf in deze unieke en stijlvolle accommodaties bij Beerze Bulten!
De Wikkelhouse-familie bij Beerze Bulten bestaat uit drie verschillende types: Wikkelhouse XL (groot), Wikkelhouse Duo (nieuw in 2024) en deze Wikkelhouse (compact).

Wikkelhouse

Deze grotere variant beschikt over een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Daarnaast beschikt hij over vaatwasser en is hij qua oppervlakte een slag groter dan zijn kleine broertje, de Wikkelhouse. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Voor de accommodatie ligt een speeltuintje, zodat de kinderen kunnen spelen en je zelf vanaf de veranda of hangmat kunt ontspannen en ze niet uit het oog hoeft te verliezen. De Wikkelhouses liggen vlakbij de centrale faciliteiten, zoals het zwembad, indoorspeelparadijs Giga Konijnenhol, horeca en receptie.

Bekijk ze op de plattegrond.

Duurzaam ontwerp

De Wikkelhouse-accommodaties zijn vervaardigd van duurzame materialen en kan minimaal 50(!) jaar mee. (Bijna) alle gebruikte materialen zijn geschikt voor hergebruik. Dankzij de goede isolatie en luchtverwarming zijn de Wikkelhouses het hele jaar uitstekend geschikt voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

‘Meest bijzonder huuraccommodatie’ bij ANWB Camping van het Jaar 2023.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 7 maart t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 297,80

Locatie

Beerze Bulten
Kampweg 1
7736 PK Beerze
Meer informatie / boeken