Elegante woning met ruim terras

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 61 m2

Beschrijving
Welkom in het pittoreske Domburg, welkom in deze elegante woning! Midden in de badplaats staat dit charmante huisje. Een huis waar je thuis wil komen nadat je een dagje de bossige natuur hebt ontdekt of heerlijk op het strand heb genoten van de zon. Nadat de kinderen hebben gespeeld in de indoor speeltuin, de Zwierelantijn, en een ijsje hebben gegeten in het centrum. 

Over deze accommodatie
Deze woning heeft een ruime woonkamer met een tweezitsbank en twee comfortabele stoelen, een gezellige eethoek en een kast met een flat screen-TV met onder andere buitenlandse zenders. De ruime open keuken in hoekopstelling is voorzien van nette inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron, een vaatwasser en een grote koelkast met een vriesvakje. Verder is er een Senseo-koffiezetapparaat, een waterkoker en een toaster aanwezig. Aan keukengerei geen gebrek. Op de begane grond is tevens een gastentoilet aanwezig.

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. De luxe badkamer heeft een inloopdouche, een toilet en een wastafelmeubel. De twee sfeervolle slaapkamers bieden slaapplaats aan 4 personen. Eén kamer is voorzien is van twee eenpersoonsbedden en een ruime kledingkast , de andere kamer heeft één tweepersoonsbed, een dressoir en een flinke kledingkast.
Deze woning beschikt over een fijne, privé gelegen tuin met een lounge set waar u heerlijk kunt zonnen en in alle rust genieten van een drankje. Een groot zonnescherm zorgt voor een stukje schaduw op de warme dagen of om lekker lang buiten te kunnen zitten in de avond. Achter de tuin is een plek om uw meegebrachte fietsen veilig neer te zetten. U kunt gratis parkeren op een van de openbare parkeerplaatsen. De woning is uitgevoerd in warme kleurstellingen waardoor men zich snel thuis voelt, een heerlijke plek om tot rust te komen.

Omgeving
Deze woning ligt net buiten het centrum, dat binnen enkele minuten te bereiken is. Domburg is een sfeervol dorp waar het een jaarrond genieten is. De badplaats grenst aan het natuurpark De Mantelinge. Langs de kust van Domburg valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaran-boten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. Bezoeker of inwoner: iedereen roemt de omgeving van Domburg. 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 21 maart t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 322,33

Locatie

Luxe vakantiewoning - Kanonweistraat 12 | Domburg
Domburg
Meer informatie / boeken