Rust en ruimte aan het stille water van het Sneekermeer

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp.: 56 m2

Beschrijving

Direct aan het Sneekermeer vind je dit unieke, moderne appartement met schitterend uitzicht over het Prinses Margrietkanaal. Aanschouw voorbijgaande boten terwijl je een hapje en een drankje nuttigt op het zonnige balkon. De accommodatie is gelegen in een natuurgebied, een ideale vakantieplek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Voor meer activiteit is er in de directe omgeving ook genoeg te doen, te beleven en te ontdekken. Mede door de ideale ligging is dit appartement een hele fijne uitvalsbasis voor een vakantie in Friesland.

Accommodatie
Door de grote raampartijen, schuifpui en de vide geniet je in de woonkamer en leefkeuken van veel natuurlijk daglicht en een fijn uitzicht. De woonkamer heeft een gezellige zithoek, een zitje met televisie en een eethoek. De open keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven, combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en toaster.

Via het woongedeelte krijg je toegang tot het zonnige balkon. Hier kun je genieten van het prachtige uitzicht. Wat denk je van ’s ochtends een kopje koffie aan het bistrosetje? En ’s middags gezellig borrelen op de loungeset? Opfrissen doe je in de moderne badkamer. De badkamer voorzien van een douche met glazen wand, een toilet en een badkamermeubel met wastafel en spiegel.

Op de vide vind je de slaapkamer. De slaapkamer is ingericht met een kledingkast, een stapelbed (90×200 cm) en een tweepersoons boxspring (160×200 cm). Van de boxspring kunnen ook twee eenpersoonsbedden worden gemaakt. Voor de kleinste gasten is er een opklapbaar babybed (60x120cm) en tevens een kinderstoel aanwezig. In het appartement kan gebruik gemaakt worden van WiFi en de auto kan je voor het pand parkeren.

Omgeving
De accommodatie is direct gelegen aan het Sneekermeer in Offingawier. Het Sneekermeer en watersport zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. In de jachthaven kun je een sloepje of zeilbootje huren, zo kun je Friesland op een unieke manier gaan ontdekken. De jachthaven heeft ook een gezellige beachclub waar je heerlijk kan borrelen, lunchen en dineren. Op 500 meter afstand van het appartement ligt een recreatieplas met een strandje en waterskibaan. Je kunt er heerlijk zonnen en relaxen. Of wil je misschien leren waterskiën of wakeboarden? Het kan allemaal! Zo kan je er ook waterfietsen, kano’s en sup’s huren; een ideale manier om lekker bezig te zijn en de levendige sfeer van een echt watersportcentrum te proeven. Ga liever voor cultuur en natuur? Met de vele natuurgebieden en uitgebreide fiets- en wandelpaden door het Friese landschap is er genoeg te bespeuren. Ontdek ook eens de karakteristieke stadjes in de omgeving zoals Workum, Hindelopen, Sloten en Balk. Ook het bruisende en gezellige Sneek is het waard om te bezoeken, je bent er al binnen 5 autominuten rijden vanaf het appartement.

Kortom
Dit unieke appartement met prachtig uitzicht is maar een van de vele vakantiehuizen, de vele verhalen. Ook voor jou hebben we een woning die goed bij je past, waar je je echt welkom voelt.

That makes your holiday house… A holiday house to remember. Welcome in

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 21 maart t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 375,85

Locatie

Vakantie appartement 4 personen - Paviljoenwei 14 | Offingawier
Offingawier
Meer informatie / boeken