Kies je comfortplaats op een gezellig veld of een rustige hoek. Je kiest zelf de gewenste aankomst- en vertrekdatum!☀️⛺

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. Kortom: Ontspan & Geniet!

Comfortplaats
Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfort plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere comfort plaatsen met privé-sanitair. Alle comfort plaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 100m2. Naast de vouwwagen, tent en caravan zijn ook campers gewoon welkom op al onze kampeerplaatsen!

Voorzieningen
Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv- en stroomaansluiting. Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10, 12, 14 of zelfs 16 ampère. Dit kan tegen betaling en kan worden bijgeboekt na het maken van de reservering.

Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw bij het veld Watergorgels beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

Locatie
Kampeerplaatsen vind je op bijna alle velden! Namelijk op Cobus, Bella, Buur, Bliz en Watergorgels. Op de velden Bliz en Cobus 6 t/m 43 zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast vind je op alle velden wel een speeltoestel met zandbak. Wil je weten welk speeltuintje precies waar staat? Dat vind je hier!

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 84,50

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken