Overnacht in deze unieke lodge!

NIEUW IN 2022 DE STUUFLODGE DELUXE

Let op: het betreft een nieuw type accommodatie. De werkelijkheid kan iets afwijken van de omschrijving/afbeeldingen.

De Stuuflodges DeLuxe hebben de uitstraling van een tent, maar qua interieur waan je je volledig in luxe en comfort. Uniek aan deze accommodatie is de extra verdieping met daar een eigen speelruimte voor kinderen! Kortom: Ontspan & Geniet!

Zithoek & keuken
In de ruime accommodatie vind je een fijne zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken, een eethoek en een keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie en Nespresso) en waterkoker. Alle kookbenodigdheden, bestek en glazen zijn aanwezig. Evenals een kinderstoel.

Daarnaast is het met alle weertypes heerlijk vertoeven in de Stuuflodge DeLuxe met de airco en gaskachel.

Slaapkamers
De Stuuflodge DeLuxe heeft vier slaapkamers voor in totaal acht personen. De eerste en tweede slaapkamer hebben comfortabele twee 1-persoons boxspringbedden en kastruimte. In de 3e slaapkamer staat een stapelbed en er is een hoge kast aanwezig. De 4e slaapkamer bevindt zich op de eerste etage. Naast deze kamer bevindt zich een eigen speelruimte voor de kinderen! Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer & toilet
De badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop, een wastafel en toilet.

☀️Buitenleven
Vanaf het overdekte ruime terras is het ultiem genieten van het buitenleven, met ieder weertype zit je hier goed! Het terras biedt plaats aan een loungebank, tafel met stoelen en twee ligbedden waar je gezellig met het hele gezin kan ontspannen.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Stuuflodge Deluxe zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Stuuflodges DeLuxe staan op Bella 108 en 109. Dit veld biedt uitzicht op een speeltoestel voor alle leeftijden. Andere accommodaties op het Bella veld zijn de Stuuflodge en Stuuflodge Bella

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 374,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken