Slaap in een stoere lodge, vol luxe en comfort!

NIEUW IN 2022 DE STUUFLODGE

Let op: het betreft een nieuw type accommodatie. De werkelijkheid kan iets afwijken van de omschrijving/afbeeldingen.

De Stuuflodge heeft de uitstraling van een tent, maar qua interieur is er aan comfort en luxe geen gebrek. Deze accommodatie is uitermate geschikt om een weekendje weg of vakantie in camping sferen te beleven. Uniek aan de Stuuflodge is de speciale kinderkamer met hier een speelruimte met glijbaan! Kortom: Ontspan & Geniet!

️Zithoek & keuken
In de ruime accommodatie zijn ook voldoende zitplekken in zowel de zithoek, als aan de keukentafel. De zithoek is een heerlijke plek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Of je nu in een warme zomer of iets frissere herfst komt logeren. Met alle weertypes is het heerlijk vertoeven in de Stuuflodge met airco en gaskachel.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie en Nespresso) en waterkoker. Alle kookbenodigdheden, bestek en glazen zijn aanwezig. Evenals een kinderstoel.

Slaapkamers
De Stuuflodge heeft drie slaapkamers voor in totaal 7 personen (5 volwassenen en 2 kinderen). De masterbedroom heeft een comfortabel 2-persoons boxspringbed en kastruimte. In de tweede slaapkamer staat een stapelbed en een 1-persoonsbed en er is een hoge kast aanwezig. De derde slaapkamer is een echte kinderkamer. Boven deze kamer bevindt zich een eigen speelruimte met glijbaan! Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer & toilet
De badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop, een wastafel en toilet.

☀️Buitenleven
Vanaf het overdekte terras geniet je hier van het heerlijke buitenleven. Het terras biedt plaats aan een loungebank en tafel met stoelen waar je gezellig met het hele gezin kan zitten. Een fijne plek tijdens zomerse dagen!

ℹ️ Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Stuuflodge zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Stuuflodges staan op Bella 94 t/m 96. Dit veld biedt uitzicht op een speeltoestel voor alle leeftijden. Andere accommodaties op het Bella veld zijn de Stuuflodge DeLuxe en Stuuflodge Bella

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 352,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken