Dagaanbiedingen



Wel kamperen maar geen eigen caravan? Wij hebben deze gloednieuwe caravan (zelfs met de tent) al voor je opgezet!

Voor het eerst gaan kamperen, maar weten jullie niet zeker of een caravan iets voor jullie is? Dan hebben wij de ideale oplossing: huur bij ons een luxe toercaravan. Breng je vakantie door in een volledig ingerichte toercaravan en beleef het echte campinggevoel! Kortom: Ontspan & Geniet!

Comfort & luxe
De toercaravans zijn voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd. De caravans zijn ingericht met een kinderkamer. Deze kinderkamer bevat een stapelbed en kan geheel worden afgesloten, waardoor jullie en jullie kinderen extra privacy krijgen. Door het stapelbed hoef je niet meer ’s avonds de rondzit te verbouwen tot een bed. Ook ontstaat er dankzij het stapelbed extra opberg- en leefruimte. Verder is de caravan uitgerust met een vastbed en een rondzit waar je met vier personen aan kunt zitten. Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar. Uiteraard is er een mogelijkheid tot koken in de keuken die van alle gemakken is voorzien. Een kinderstoel is standaard aanwezig. Daarnaast zijn alle caravans voor vier personen uitgerust met een airconditioner.

Sanitair
Net als de andere kampeerders op het veld maak je gebruik van de sanitairgebouwen. Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw Buur beschikt over mindervaliden sanitair. De caravan beschikt over een chemisch toilet waardoor de nodige bezoekjes aan het sanitairgebouw in de nacht niet nodig zijn.

☀️Buitenleven
De voortent hebben we al voor je opgezet, vanuit de tent kun je ultiem genieten van het buitenleven. In de voortent vind je een tafel met stoelen die je ook naar buiten kan verplaatsen. Bij warme zomerdagen kun je de tentdoeken openritsen om buiten met binnen te verbinden.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Toercaravan zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Toercaravan voor 4 personen vind je op de velden Watergorgels. Watergorgels 41, 42 en 48 staan op een veldje met een speeltoestel geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar, hier vind je ook de Waard Tunneltenten en Toercaravans voor 5. Watergorgels 71 staat op een veld met speeltoestel voor kinderen vanaf 6 jaar, hier vind je naast de Waard Tunneltenten en Toercaravans voor 5 ook kampeerplaatsen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 229,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken