Dagaanbiedingen



Ligging

Het hotel ligt op slechts 15 meter van de zee en het strand ligt op 5 km afstand. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer ligt op 5 km van de luchthaven Tenerife Zuid.

Hotelfaciliteiten

Het vakantiecomplex biedt op 9 verdiepingen 25 junior suites en 100 tweepersoonskamers die met 2 liften bereikbaar zijn. Het in- en uitchecken is 24 uur per dag mogelijk. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (tegen toeslag). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het complex beschikt over een aantal voor minder validen toegankelijke voorzieningen en rolstoelvriendelijke faciliteiten. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen op de parkeerplaats voor het hotel parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, een oppasservice, een kinderopvang, een autoverhuur, een medische dienst, een roomservice tegen betaling, een wasservice, een muntwasserette en een eigen shuttlebus. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen toeslag) op prijs stellen. 

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en een individueel regelbare verwarming voorhanden. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een kingsize bed en een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst en Wi-Fi (tegen toeslag) beschikbaar. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en een make-upspiegel. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrière vrije badkamer te boeken. Het vakantiecomplex beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met zoetwaterzwembaden beschikt over verwarmde buitenzwembaden en een gedeelte voor kinderen. Verfrissende drankjes aan de zwembadbar en een aangename ontspanning in het bubbelbad brengen alle waterratten in vervoering. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Het complex biedt een uitgebreid outdoorsportprogramma met tennis, jeu de boules en beachvolleybal aan en tegen betaling ook fietsen/mountainbiken en golfen. Met windsurfen, jetskiën, bananenboot varen, catamaranzeilen, snorkelen, aquarobics en aquafitness voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. Het verblijf biedt eveneens tal van mogelijkheden voor sportieve indooractiviteiten zoals een fitnessstudio, gymnastiek en aerobics en tegen betaling biljart en darts. Het vakantiecomplex beschikt over een wellnessgedeelte met een spa, een hamam en een zonnebank en ook – tegen een extra toeslag – een sauna, een stoombad en massagebehandelingen. Een animatieprogramma, een miniclub en een disco garanderen volop recreatieplezier.

Eten en drinken

Een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. De gasten kunnen van een niet-rokersrestaurant met airconditioning, kinderstoelen en een aparte rookzone gebruikmaken. Het complex biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. De all-inclusive vakantiegangers genieten van bijzondere extraatjes zoals snacks en daarnaast een keuze uit alcoholische en alcoholvrije dranken. Een uitgebreid ontbijtbuffet, een middagmaaltijd à la carte en een veelzijdig avondbuffet worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Sauna

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hotel Tenerife Golf & Sea View
San Miguel de Abona
Meer informatie / boeken