Dagaanbiedingen



Ligging

Het boetiekhotel bevindt zich in Georgioupoli, direct aan het strand.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een 24-uurs beveiligingsdienst, een oppasservice, een kinderopvang, een autoverhuur, een medische dienst en roomservice. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. In de kitchenette bevinden zich een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

In het zwembadbereik met openlucht- en binnenbaden zorgt het water met gezond zoutgehalte voor een aangename zwemervaring. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, paardrijden, een spa, een sauna, massagebehandelingen, thalassobehandelingen en wandelen zorgen voor de nodige afwisseling. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen.

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het hotel biedt halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Bovendien zijn speciale menu's en snacks verkrijgbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Mare Boutique Hotel
Georgioupolis
Meer informatie / boeken