Dagaanbiedingen



Ligging

Dit hotel bevindt zich op ca. 200 m van het zand- en kiezelstrand van Kamari en ca. 9 km van het stadscentrum van Fira.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 50 niet-rokerskamers en over een lift. Engelstalig personeel bij de receptie in de ontvangsthal is hulpvaardig bij het in- en uitchecken. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Een supermarkt en een souvenirwinkel en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Tot de aangeboden diensten horen een autoverhuur, een medische dienst, een transferservice, een wekdienst, een wasservice en een eigen shuttlebus. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting. Bij het zakendoen kan van het businesscenter gebruik worden gemaakt en staat een fax ter beschikking.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Een balkon met zeezicht nodigt in de meeste verblijven uit tot heerlijk relaxen. De kamers beschikken over een queensize bed en een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien is er een bureau aanwezig. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Een openluchtzwembad en een overdekt zwembad nodigen uit tot ontspannen zwemplezier. In een pierenbadje kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Er is ook een (snack-) bar bij het zwembad. Het verblijf biedt allerlei outdoor sportmogelijkheden aan waaronder fietsen/mountainbiken en tegen een vergoeding ook vissen en paardrijden. Yoga in het overdekte gedeelte houdt de gasten van het hotel fit. Een wellnessgedeelte met een spa is in het hotel aanwezig. Veel plezier en amusement biedt een disco.

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Het verblijf biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Smy Mediterranean White Santorini
Agia Paraskevi
Meer informatie / boeken