Dagaanbiedingen



Ligging

Dit comfortabele hotel bevindt zich in een recreatiegebied en in de omgeving van het stadscentrum van Merida met tal van winkel- en amusementsmogelijkheden.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een wasservice, een conferentieruimte en een banketzaal – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Het interieur bevat een drankenautomaat. Wi-Fi is aanwezig. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De meeste kamers hebben een balkon. Bovendien is er een minibar aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een flatscreen-tv en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. Tot het serviceaanbod van de badkamers behoren een bad en een bubbelbad. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Zowel via het hotel als externe aanbieders zijn er vele sport- en recreactieopties. Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. Ligstoelen en parasols garanderen rustgevende uurtjes. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling.

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Vegetarische gerechten, kindermenu's en veganistische maaltijden worden op aanvraag bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Sauna

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

AZZ Merida Medea Hotel
Mérida
Meer informatie / boeken