Dagaanbiedingen



Ligging

Dit stadshotel in de 4-sterrencategorie, perfect voor strandvakantiegangers, ligt in Puerto de la Cruz, op ca. 800 m van het zandstrand. De dichtstbijzijnde shoppingmogelijkheden bevinden zich op ongeveer 500 m. De dichtstbijzijnde luchthaven is Tenerife – Norte-Los Rodeos (TFN) en bevindt zich op ongeveer 20 km afstand.

Hotelfaciliteiten

In het hoofdgebouw met 10 verdiepingen en in 9 bijgebouwen staan 236 kamers en 20 eenpersoonskamers ter beschikking. Het hotel is ingericht met een bagagedepot en een geldautomaat. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (tegen toeslag). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over een aantal voor minder validen toegankelijke voorzieningen. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Een supermarkt en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte, een speelkamer en een bibliotheek. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een autoverhuur, een medische dienst en een wekdienst.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een queensize bed of een slaapbank. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Daarnaast is er een minibar en tegen betaling een kluis voorhanden. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een telefoon met directe buitenlijn en Wi-Fi (tegen toeslag) zijn beschikbaar. In de badkamers bevinden zich een föhn en badjassen voor dagelijks gebruik. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor actief zwemplezier zorgt het zwembadcomplex en de zwembadbar/snackbar voor koele drankjes en snacks. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, biljart, yoga en aerobics, bieden een leuke afwisseling. Een animatieprogramma en een disco bieden mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding.

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Er zijn verschillende boekingsmogelijkheden op het gebied van eten en drinken. De gasten kunnen kiezen uit een overnachting incl. ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive. Bij het ontbijt, de lunch en het diner genieten de gasten van een lekker en uitgebreid buffet. Dieetgerechten en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hotel Checkin Concordia Playa
Puerto de la Cruz
Meer informatie / boeken