Dagaanbiedingen



Ligging

Dit appartementencomplex ligt op ongeveer 1 km van het centrum van Son Parc.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot de faciliteiten van het complex behoren een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat. In de openbare ruimtes (tegen toeslag) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Op het terrein van het complex bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een kinderopvang, een autoverhuur, een wasservice, een kapper en een muntwasserette. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. In de kitchenette bevinden zich een mini-koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het appartementencomplex beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Het complex biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, beachvolleybal, volleybal, basketbal, midgetgolf, golfen, vissen en paardrijden aan. Tot het watersportprogramma van het verblijf behoren waterskiën, windsurfen, jetskiën, waterfietsen, bananenboot varen, kanovaren, zeilen, catamaranzeilen en duiken. Een fitnessstudio, tafeltennis en biljart maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het complex. In het wellnessgedeelte staan spa en een zonnebank ter beschikking. Het verblijf biedt enkele recreatiemogelijkheden waaronder een miniclub, een disco en een nachtclub.

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er zijn verschillende boekingsmogelijkheden op het gebied van eten en drinken. De gasten kunnen kiezen uit halfpension en volpension. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Creditcards

Het complex accepteert MasterCard als betaalmiddel.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Apartamentos Las Pérgolas
Es Mercadal
Meer informatie / boeken