Dagaanbiedingen



Ligging

Dit hotel ligt midden in het centrum van Lleida.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Een bagagedepot en een kluis behoren tot de faciliteiten van het hotel. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het verblijf beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, een medische dienst, roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Een broekenpers is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een tv met pay-per-view optie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, voorzien van een douche, zijn een föhn en een telefoon aanwezig. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, gymnastiek, aerobics en een spa zorgen voor de nodige afwisseling.

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd. Dieetgerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Parador de Lleida
Lerida
Meer informatie / boeken