Dagaanbiedingen



Breng ook eens een bezoek aan de meest kleurrijke regio van ons land, de Bollenstreek. De regio met de meeste kleurenpracht en kleurenschakeringen van bloemen. Tevens een regio die aan een kant is begrenst door de zee. Natuurlijk wil je al die kleuren niet alleen zien, je wilt ze ook kunnen ruiken. Net zoals de kenmerkende zilte geur en smaak van het zeewater. Die wil je toch met alle mogelijke zintuigen ervaren? De meest relaxte, snelste, makkelijkste en eenvoudigste manier om dit te doen is om fietsen in de Bollenstreek te huren. Die huur je dan natuurlijk bij Fietsverhuur Lemonbike.

Fietsen in de Bollenstreek

Fietsen in de Bollenstreek huren

Stel je jezelf eens voor; heerlijk in een herfstzonnetje fietsend, de wind door je haren, vrijheid alom en je eigen keuze om te gaan waar je wilt, te stoppen waar je wilt, picknickmand mee en vooral je eigen tijd bepalen. Tegelijkertijd kun je heerlijk genieten van de natuur, de bollenvelden, een terrasje pikken, of je zelf meegebrachte bammetje nuttigen op een bankje met schitterend uitzicht. Dat is toch ultiem genieten! Of zoals ook wel eens gezegd wordt; er is geen beter leven dan een goed leven. Dit hoeft zeker geen droom te zijn en is makkelijk te realiseren met een huurfiets van Lemonbike in Noordwijk of Katwijk aan Zee.

Het voordeel van een fiets huren in Noordwijk, is dat je geen gedoe hebt met het meenemen van je eigen fiets op een fietsendrager bijvoorbeeld en je de eigen fiets thuis kunt laten. Lemonbike verleent service bij bezorgen en ophalen van fietsen. En je krijgt er overigens ook nog eens een gratis routekaart en fietstas bij.

Fietsen in de Bollenstreek

Honden meenemen en Fietsen in de Bollenstreek huren

Voor het huren van een fiets bij Lemonbike hoef je je hond zeker niet thuis te laten, bij een oppasadres te brengen, of naar een asiel te brengen. Jouw hond is meer dan welkom! Zeker in het najaar en de winter, de jaargetijden dat honden weer toegestaan zijn op het strand. Je kunt er voor kiezen om je hond aangelijnd mee te nemen, naast je fiets. Een andere mogelijkheid is het huren van een hondenkar. Die kun je namelijk ook bij Lemonbike huren.

E-Chopper huren

Een leuk en orgineel idee voor een groeps- of teamuitje is bijvoorbeeld het huren van een e-chopper. Het huren van een e-chopper Noordwijk is een ideale manier om met je vrienden, familie of collega’s een leuke dag te beleven, waarin iedereen fysiek mee kan komen. En dat in een prachtige omgeving!

Fietsen huren in de Bollenstreek en het Goede Doel

Lemonbike doet ook nog veel voor de maatschappij terug. Uit de opbrengsten van de verhuur van de verschillende fietsen, wordt de ontwikkeling en het instand houden van aangepaste fietsen bekostigd. Dat houdt in dat je niet alleen jezelf een leuke dag uit bezorgd, maar ook mensen die op een of andere manier fysiek of geestelijk beperkt zijn.

Wat kun je huren

Je hebt de keuze uit diverse en verschillende voertuigen om te huren, zoals:

  • city bike
  • elektrische fiets
  • kinder mountainbike
  • kinder- en jeugdfiets
  • mountainbike
  • e-scooter
  • (elektrische) bakfiets
  • e-fatbike
  • (elektrische) tandem
  • (elektrische) ouder/kind tandem
  • elektrische duofiets
  • elektrische easyrider
  • elektrische strandrolstoel

En daarnaast nog allerlei accessoires zoals (honden)aanhangwagen, kinderzitjes, bolderkarren, fietstassen, fietshelm enz.

Reserveren

Op de website van Lemonbike kun je met een eenvoudige klik van de muis het voertuig van je keuze reserveren. Daarnaast kun je met dezelfde klik va de muis aangeven hoe lang je bijvoorbeeld je e-bike wilt huren.

Hotelovernachting

De Bollenstreek is een omgeving die zich bij uitstek leent om meerdere dagen te verblijven, zoals een lang weekeind of een midweek. Kom maar eens kijken voor een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting in Noordwijk of Katwijk aan Zee.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

vr 11 oktober t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

- De locatie Noordwijk 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 17.30 uur
- De locatie Katwijk aan Zee maandag tot en met zaterdag: 10:00 – 17:30 en is op zondag gesloten.

Locatie

Lemonbike, locatie Noordwijk
Albert Verweystraat 40
2202 NP Noordwijk
Meer informatie / boeken