8,00 Korting!


Van 12 oktober tot en met 2 november 2024 kun je heerlijk komen griezelen en gruwen bij Happy Halloween De Waarbeek. Naast de gebruikelijke attracties en voorstellingen wordt het park in die periode, diverse dagen veranderd in een reuze gezellig griezel park. Met alle leuke extra’s die bij het Hallloween festival horen. Kom je ook? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 34%. Je bestelt al een toegangskaartje via deze website voor slechts 15,50 in plaats van 23,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dan al gauw 8,00 voor een entree ticket. En dat is inclusief onbeperkt belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Is dat nou geen leuke en vooral goedkope aanbieding?

Klik hier om je goedkope tickets voor Happy Halloween De Waarbeek te bestellen.

Happy Halloween De Waarbeek

Van 12 oktober tot en met 2 november 2024 is het park is omgetoverd in gezellige Halloween sfeer. Op bepaalde geselecteerde dagen kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Daarnaast worden allemaal leuke Halloween aktiviteiten georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld pompoenen uithollen, marshmallows roosteren, popcorn roosteren, meedoen aan de griezelgbingo en is er trick or treat. Het is een bijzonder leuk evenement, is super kindvriendelijk en is verder geschikt voor iedereen. Dat wil je toch zeker niet missen?

Happy Halloween De Waarbeek in Hengelo

Parkeren

Als je met je eigen auto komt, kun je deze parkeren op de parkeerplaats bij het park. Je dient dan wel in het bezit te zijn van een parkeerticket. Deze kun je gelijk met de entree tickets bestellen voor maar 5,99.

Happ Halloween De Waarbeek Belangrijk om te weten

Het park is op deze dagen geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Happy Halloween eindigt om 17.00 uur. Hierna neemt Lost in the Park het de rest van de avond over en wordt het ook enger.

Klik hier om je goedkope tickets voor Happy Halloween De Waarbeek te bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 12 oktober t/m za 2 november 2024

Openingstijden

10.00 - 21.00 uur.
Happy Halloween eindigt om 17:00 uur hierna neemt Lost in the Park het de rest van de avond over.

Prijs

Van 23,50 voor maar 15,50

Locatie

De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo
Meer informatie / boeken